DIENSTEN

Onderhoud


Een onderhoudsbeurt kunt u eigenlijk zien als een controle. U dient uw auto volgens het onderhoudsboekje te onderhouden. In dit boekje geeft de autofabrikant aan welk onderhoud wanneer uitgevoerd moet worden. Vaak geeft de auto dit ook zelf aan.

 

Bij Autobedrijf Vervaecke werken we voornamelijk met onderdelen van Bosch. Deze onderdelen worden ook gebruikt door de fabrikant van uw auto. Bovendien onderhouden wij de auto volgens de specificaties van de fabrikant. Als er nog fabrieksgarantie op uw auto zit, blijft die bij ons behouden.

 

Daarnaast volgen onze monteurs jaarlijks technische trainingen bij Bosch. Hierdoor zijn wij altijd sneller en beter dan wie ook op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Bij AutobedrijfVervaecke is uw auto dus in goede handen!

Remmenservice

Autobedrijf Vervaecke controleert bij iedere afspraak de staat van uw remmen.

Daarbij kijken we niet alleen naar de dikte van de remschijven en remblokken, maar ook naar de remslangen en remvloeistof.

Door onze nauwkeurige inspectie bent u verzekerd van een optimaal werkend remsysteem, zodat u veilig op weg kunt!

Aircoservice

Wist je dat een garage gecertificeerd moet zijn om onderhoud aan je airco uit te mogen voeren?

Het koelmiddel wat in je airco zit, is namelijk schadelijk voor het milieu. Het is dus van belang dat autobedrijven weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Daarom volgen wij hierover trainingen bij Bosch.

Ook hebben wij het benodigde F-gassen certificaat in huis, waardoor wij de aircoservice veilig en milieuvriendelijk kunnen en mogen uitvoeren.

Storingsdiagnose

Een foutcode in het geheugen van uw auto vertelt niet altijd het hele verhaal achter een storing.

De ene storing kan de andere veroorzaken.

Bij Autobedrijf Vervaecke vinden we ook het onderliggende probleem.

Daarvoor werken wij met het beste gereedschap, zoals de diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto's snel uitlezen, dus ook die van u.

Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken.

De computers helpen iedere fout en elk probleem snel op te sporen en onze monteurs helpen u vervolgens snel weer op weg.

ONZE TROEVEN

1

PRIJSBEWUST

2

KWALITATIEF

3

SNELLE

AFWERKING